Direct contact? Bel: +31 33 4950004

Home > Inspiratie > Groot nieuws! Kriton en Spijkman gaan samen!

Groot nieuws! Kriton en Spijkman gaan samen!

Groot nieuws! Kriton en Spijkman gaan samen!

Kriton en Spijkman gaan samen verder

Per 1 mei 2022 heeft Kriton Spijkman training & organisatieadvies overgenomen. Met de overname verstevigt Kriton haar positie in de markt van serviceorganisaties.

Kriton (opgericht in 2006 en gevestigd in Driebergen) is een serviceorganisatie voor accountants, auditors en finance professionals. De dienstverlening van Kriton bestaat uit advies, ondersteuning en opleiding en is vooral gericht op kwaliteit en compliance.

Directeuren Pieter Mansvelder en Hielke Jensma: “De markt voor serviceorganisaties is sterk in beweging, onder meer door de toenemende vraag naar geïntegreerde leer- en ontwikkeltrajecten met meer aandacht voor cultuur en gedrag. De activiteiten van Spijkman training & organisatieadvies sluiten daar heel goed bij aan”.

De activiteiten van Spijkman training & organisatieadvies (sinds 2011 werkzaam vanuit Leusden) bestaan uit training, advies en coaching van professionals in de accountancysector en de juridische en financiële sector. Samen hebben Kriton en Spijkman 25 werknemers, aangevuld met een omvangrijke freelancepool. De combinatie is in heel Nederland en internationaal actief en biedt kennisintensieve organisaties een modern en veelzijdig pakket aan resultaatgerichte oplossingen voor leer- en ontwikkelbehoeften.