Direct contact? Bel: +31 33 4950004

Home > Reviews

Reviews

6 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.2/10
Cora Wielenga
Cora Wielenga - Nederlands Compliance Instituut
9/10
Toegevoegd op 12 april 2018

Sinds 2014 werk ik met ontzettend veel plezier samen met Sip. We hebben samen onze Masterclass Soft Controls & Behavioral Compliance ontwikkeld. Deze opleiding geven we nog steeds elk jaar. En sindsdien werken we ook samen bij klanten als het gaat om het observeren van bestuurders en het uitvoeren van oorzaakanalyses.
Ik heb bewondering voor de manier waarop Sip precies kan duiden wat er binnen groepen of organisaties aan de orde is. Ze is nieuwsgierig en oprecht, ze heeft een scherp observatievermogen en weet haar bevindingen goed te verwoorden. Dat bewonder ik. Ik beveel Sip van harte aan.

Driessen HRM
Driessen HRM - Talentprogramma
10/10
Toegevoegd op 8 januari 2018

"De leergang die Spijkman mij bood bevatte voor mij de juiste mix tussen luisteren en doen. Er zitten spannende en leuke oefeningen bij die je helpen jezelf (opnieuw) te ontdekken en het is ook waardevol om met collega's te delen. De persoonlijke begeleiding gedurende het hele traject heb ik als erg prettig, veilig en stimulerend ervaren. Wil jij dus aan de slag met jezelf, als persoon en of professional dan is deze training vanuit Spijkman zeker aan te bevelen."

Accent Covebo
Accent Covebo - Managementleergang
9/10
Toegevoegd op 11 december 2017

"Ik vond deze training heel prettig, vooral de individuele gesprekken, daar heb ik veel aan gehad. Tijdens die gesprekken komen de onderwerpen heel specifiek op mij, mijn persoonlijkheid en mijn kwaliteiten in combinatie met mijn team en onze doelstellingen aan bod. Dat is soms confronterend, maar heel erg leerzaam!"

Arnold Birkhoff
Arnold Birkhoff - Kneppelhout en Korthals advocaten
8/10
Toegevoegd op 26 januari 2017

"We wilden leiderschap ontwikkelen voor betere werknemers, die op hun beurt weer zorgen voor een betere organisatie, waardoor de klanten nog meer tevreden zijn en de organisatie verder groeit. Jullie zijn een bureau dat deze combinatie van ambitie en leiderschap aankon. Het is een goed aansluitend praktijkgericht partnertraject geworden."

Elke Vroemen
Elke Vroemen - OSR Juridische opleiding
10/10
Toegevoegd op 10 januari 2017

"De trainers en acteurs van Spijkman zijn erg goed thuis in deze branche, kunnen boven de materie staan, snel analyseren én zijn mensgericht. Dat is typisch Spijkman."

Ted Verkade
Ted Verkade - Baker Tilly Berk
9/10
Toegevoegd op 19 oktober 2016

"Wat mij als eerste opviel is dat jullie je verdiepen in de opdrachtgever én de organisatie. Ook als je jullie voorstel leest, zie je dat jullie begrijpen waar het bij onze branche om draait. Het gekke is dat jullie er niet mee te koop lopen, maar je merkt het aan de manier waarop jullie werken."