Direct contact? Bel: +31 33 4950004

Home > Reviews

Reviews

9 klanten beoordeelden ons, lees hieronder hun ervaringen of laat zelf een beoordeling achter:

Zelf een beoordeling schrijven
Totaalscore 9.1/10
Instituut voor Juridische opleidingen
Instituut voor Juridische opleidingen - IVJO
9/10
Toegevoegd op 31 juli 2018

Cursisten die ons 2-daagse programma 'Harvard onderhandelen binnen de letselschade' bij het Instituut voor Juridische opleidingen volgden schreven:

- 'Dag was top, vol vaart en passie'
- 'Interessant, interactief en persoonlijk'
- 'Goede, toegepaste training'
- 'Zeer toepasbaar in praktijk'

Claire Pijnenburg
Claire Pijnenburg - Senior Intercedent Driessen groep
9/10
Toegevoegd op 24 juli 2018

Deze week kreeg Sip van 1 van haar deelnemers, spontaan een berichtje vlak voor haar zomerstop. Claire schreef een zomerblog over de Spijkman-leergang 'persoonlijke en professionele ontwikkeling'. Een mooie review waar we trots op zijn.
Lees haar column hier:

"Aangenaam, ik ben Claire Pijnenburg 28 jaar en al 5 jaar de schoolbanken ontgroeid. Ik heb een cadeautje 'zelfreflectie' van mijn werkgever ontvangen en wel in de vorm van een intensieve persoonlijke leergang die door Sip Koole (mede-directeur van Spijkman training & organisatieadvies) werd gegeven. Kort en krachtig: tijd, middelen en gesprekken die allemaal gericht zijn op mij :-) In deze persoonlijke leergang word ik door Sip heel bewust gemaakt van mijn denken en handelen en leer ik mijn talenten en valkuilen herkennen. Kortom, zelfreflectie alom.

Lees verder op de website van Driessen: https://www.driessen.nl/samenslim/author/claire-pijnenburg/

Cora Wielenga
Cora Wielenga - Nederlands Compliance Instituut
9/10
Toegevoegd op 12 april 2018

Sinds 2014 werk ik met ontzettend veel plezier samen met Sip. We hebben samen onze Masterclass Soft Controls & Behavioral Compliance ontwikkeld. Deze opleiding geven we nog steeds elk jaar. En sindsdien werken we ook samen bij klanten als het gaat om het observeren van bestuurders en het uitvoeren van oorzaakanalyses.
Ik heb bewondering voor de manier waarop Sip precies kan duiden wat er binnen groepen of organisaties aan de orde is. Ze is nieuwsgierig en oprecht, ze heeft een scherp observatievermogen en weet haar bevindingen goed te verwoorden. Dat bewonder ik. Ik beveel Sip van harte aan.

Driessen HRM
Driessen HRM - Talentprogramma
10/10
Toegevoegd op 8 januari 2018

"De leergang die Spijkman mij bood bevatte voor mij de juiste mix tussen luisteren en doen. Er zitten spannende en leuke oefeningen bij die je helpen jezelf (opnieuw) te ontdekken en het is ook waardevol om met collega's te delen. De persoonlijke begeleiding gedurende het hele traject heb ik als erg prettig, veilig en stimulerend ervaren. Wil jij dus aan de slag met jezelf, als persoon en of professional dan is deze training vanuit Spijkman zeker aan te bevelen."

Accent Covebo
Accent Covebo - Managementleergang
9/10
Toegevoegd op 11 december 2017

"Ik vond deze training heel prettig, vooral de individuele gesprekken, daar heb ik veel aan gehad. Tijdens die gesprekken komen de onderwerpen heel specifiek op mij, mijn persoonlijkheid en mijn kwaliteiten in combinatie met mijn team en onze doelstellingen aan bod. Dat is soms confronterend, maar heel erg leerzaam!"

Dennis Denekamp &  Erik van de Water
Dennis Denekamp & Erik van de Water - FYGI
9/10
Toegevoegd op 29 juli 2017

Spijkman verzorgt geslaagde introductiedag!
Vandaag was het zover! Na de nodige afstemming heeft "Spijkman training & organisatieadvies" in de persoon van Richard Normann en Geerien ten Klooster, onze eerste 8 Happy Recruiters door het FYGI introductie programma geleid.

Ze hebben ons - met een uitdagende game, de nodige persoonlijke verdiepingen en een heerlijke lunch - elkaar weer een stuk beter laten leren kennen. De aansluitende receptie met partners, naaste vrienden en familie heeft daar zeker ook toe bijgedragen! Prachtig om te zien hoe wij als verzameling individuen, allen gekozen om ons aan te sluiten bij FYGI - Happy Recruiters, zo goed bij elkaar passen en het teamgevoel vanaf het eerste moment dat we bij elkaar zijn aanwezig is.

Arnold Birkhoff
Arnold Birkhoff - Kneppelhout en Korthals advocaten
8/10
Toegevoegd op 26 januari 2017

"We wilden leiderschap ontwikkelen voor betere werknemers, die op hun beurt weer zorgen voor een betere organisatie, waardoor de klanten nog meer tevreden zijn en de organisatie verder groeit. Jullie zijn een bureau dat deze combinatie van ambitie en leiderschap aankon. Het is een goed aansluitend praktijkgericht partnertraject geworden."

Elke Vroemen
Elke Vroemen - OSR Juridische opleiding
10/10
Toegevoegd op 10 januari 2017

"De trainers en acteurs van Spijkman zijn erg goed thuis in deze branche, kunnen boven de materie staan, snel analyseren én zijn mensgericht. Dat is typisch Spijkman."

Ted Verkade
Ted Verkade - Baker Tilly Berk
9/10
Toegevoegd op 19 oktober 2016

"Wat mij als eerste opviel is dat jullie je verdiepen in de opdrachtgever én de organisatie. Ook als je jullie voorstel leest, zie je dat jullie begrijpen waar het bij onze branche om draait. Het gekke is dat jullie er niet mee te koop lopen, maar je merkt het aan de manier waarop jullie werken."