Direct contact? Bel: +31 33 4950004

Home > Disclaimer

Algemeen

De informatie op de website wordt beschikbaar gesteld door Spijkman training en organisatieadvies, handelend onder Grip Holding B.V. 

Wij doen onze uiterste best om de informatie op de website zo actueel en volledig mogelijk te houden. Toch kan het voorkomen dat de informatie onjuist of onvolledig is. De inhoud kan zonder vooraankondiging wijzigen. Aan de inhoud van de website kunnen geen rechten worden ontleend.

Auteursrecht

De inhoud van onze website is auteursrechtelijk beschermd. Deze rechten behoren toe aan Grip Holding B.V. Niets van de informatie (waaronder alle tekst, grafisch materiaal en logo’s) mag gekopieerd, opgeslagen of op andere manieren gebruikt en/of verspreid worden zonder expliciete (schriftelijke) toestemming van Grip Holding B.V.

Links

In sommige blog’s, nieuwsbrieven en andere uitingen linken wij naar andere websites. Wij zijn niet verantwoordelijk voor de inhoud van deze websites waarnaar of waarvan met een hyperlink of anderszins wordt verwezen.

Kom je toch iets tegen dat niet correct is, dan horen we dat natuurlijk heel graag, zodat wij het kunnen oplossen. Je kunt een e-mail sturen naar info@spijkman.nl of ons bellen op (033) 4950004.

Spijkman training & organisatieadvies
Kastanjelaan 6A
3833 AN Leusden