Direct contact? Bel: +31 33 4950004

Home > Over ons

Focus op talent, resultaatgericht en dichtbij

Onze WHY! Het is onze missie professionals te begeleiden die daadkrachtiger en resultaatgerichter willen functioneren. Stevige, ondernemende talenten, die vooruitkijken, processen overzien, zich blijven ontwikkelen en die direct waarde toevoegen aan de organisatie.

Dit doen we door mensen in de spiegel te laten kijken waardoor ze zich bewust worden van hun eigen kracht en valkuilen. Natuurlijk durven we zelf ook in de spiegel te kijken (al beweren we niet dat dat altijd makkelijk is). Daarom creëren we altijd een veilige leeromgeving waarin deelnemers daadwerkelijk hun masker kunnen afzetten om tot een blijvende verandering mét impact te komen. Wij gaan voor diepgang!

Onze trainers zijn authentiek. Hun puurheid maakt dat ze dichtbij de deelnemers kunnen komen. Tegelijktijd hebben ze veel kennis van de branches waarin we actief zijn.

We zijn inmiddels niet meer weg te denken als adviseur en opleider van vele accountantsorganisaties, verzekeraars en arbeidsbemiddelingbureaus in Nederland.  En daar zijn we ontzettend trots op.

Onze klanten waarderen Spijkman training & organisatieadvies vanwege onze professionele, concrete aanpak. We zijn resultaatgericht, scherpzinnig en gaan recht op ons doel af.

Tegelijk hebben we écht aandacht voor mensen. Onze trainers, adviseurs en ontwikkelaars zijn échte organisatie- en gedragsdeskundigen met jarenlange ervaring in hun vak.

Wil je ons hele team leren kennen? Kijk dan snel op onderstaande button.

Of neem meteen contact met ons!

Contact opnemen Weten wie wij zijn?