Direct contact? Bel: +31 33 4950004

Home > Branches > Accountancy

Accountancy

Accountancy

Schaalvergroting door overnames, verschuiving van administratie naar advies, druk op snellere facturatie en veranderde klantverwachtingen; de wereld van accountancy is volop in ontwikkeling. Klanten vragen een sparringpartner die goed snapt waar de uitdagingen en kansen liggen én die inhoudelijke kennis heeft van de laatste ontwikkelingen.

Sinds onze oprichting in 1992 zijn wij al actief in deze branche. Ervaring leert dat succesvolle accountancyorganisaties investeren in hun mensen. Zij maken het verschil. Wij focussen met ons aanbod op de pijlers (account)management, adviesontwikkeling, ondernemerschap en innovatie. Daarnaast sluiten we aan op alle nieuwe maatregelen en visies betreffende de ontwikkeling van de branche.

Door te investeren in kennis, maar vooral in vaardigheden van mensen, neemt de kwaliteit van de dienstverlening toe. Kritische klanten verwachten hoogwaardige dienstverlening. 

Onze cases

Trots op onze klanten

  

Meer weten?

Spijkman training & organisatieadvies heeft een breed en compleet aanbod als het gaat om trainingen en adviestrajecten specifiek voor organisaties in de accountancy.

Neem contact op Bekijk al onze cases