Direct contact? Bel: +31 33 4950004

Home > Over ons > Werken bij Spijkman

Projectcoordinator Opleidingen (32-uur)

Spijkman training- en organisatieadvies is een professioneel en dynamisch bureau, voornamelijk werkzaam binnen accountancy, letselschade, advocatuur en arbeidsbemiddeling. Wij ontwikkelen en verzorgen maatwerk programma’s gericht op gedrag, ontwikkeling en verandering..

Voor ons kantoor in Leusden zijn wij op zoek naar een Projectcoördinator Opleidingen voor 32 uur per week. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de ondersteuning van de opleidingsprojecten  en de administratieve afhandeling.

Wat houdt jouw functie in?

  • Coördineren en monitoren van projecten.
  • Bevestigen van opdrachten.
  • Opzetten en communiceren van planningen en agendabeheer.
  • Onderhouden van contact met klanten en freelancers.
  • Ondersteunen in het maken van offertes en presentaties.
  • Verzorgen van trainingsmaterialen, uitzetten en verwerken van deelnemersopdrachten.
  • Verwerken van intakes, evaluaties en vragenlijsten.
  • Facturatie-overzichten voorbereiden.
  • Facturatie invoeren.

Om goed invulling te kunnen geven aan deze functie zoeken we iemand met HBO werk- en denkniveau met minimaal 1-3 jaar werkervaring. Je hebt ervaring met projectmatig werken en je hebt een paar jaar gewerkt in een ad hoc commerciële omgeving, of in het coördineren van opleidingen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je graag verantwoordelijkheid pakt, goed overzicht kunt creëren en kan  samenwerken, snel kan schakelen en helder kunt communiceren. Daarnaast speelt accuraatheid een grote rol in het kader van de hoge kwaliteit die wij leveren tot aan de nauwkeurige afhandeling.

De lat binnen de kennisintensieve branches waarin wij ons bewegen ligt hoog, en zo ook bij ons. Wij vragen van jou een flinke dosis positiviteit, doorzettingsvermogen en resultaatgerichtheid. De klant staat op één en je ziet het als een enorme uitdaging om jouw klant(en) elke dag weer zo goed mogelijk te bedienen. Je bent dienstverlenend, proactief en hulpvaardig, ook naar je eigen collega’s.

Wat kunnen wij jou bieden?

Wij bieden je een functie waar geen dag hetzelfde is. Waar de tijd voorbij vliegt en waar je iedere dag weer iets nieuws leert. Wij werken binnen ons team direct, flexibel en op een informele manier. Wij bieden deskundige en betrokken begeleiding in een inspirerende werkomgeving.
We starten met een 7-maanden contract met een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis met als voorkeur de woensdag als je parttimedag.

Interesse? Mail je CV en motivatiebrief voor 30 januari 2019 naar info@spijkman.nl t.a.v. Kiki van Kempen