Direct contact? Bel: +31 33 4950004

Home > Over ons > Werken bij Spijkman

Vacature: Projectmanager (MBO+ / HBO) voor 32 uur per week

Spijkman training en organisatieadvies is een professioneel en dynamisch bureau dat voornamelijk werkzaam is binnen de accountancy, letselschade en arbeidsbemiddeling. Wij ontwikkelen en verzorgen maatwerk; trainingen van één dag tot totale leergangen en opleidingen.

Voor ons kantoor in Leusden zijn wij op zoek naar een Projectcoördinator (HBO) voor 32 uur per week. Samen met je collega’s ben je verantwoordelijk voor de totale ondersteuning van de opleidingsprojecten binnen onze organisatie.

Wat houdt jouw functie in?

  • Opzetten, coördineren en monitoren van projecten.
  • Bevestigen van opdrachten.
  • Opzetten en communiceren van planningen.
  • Onderhouden van contact met klanten en freelancers.
  • Schrijven van uitnodigingen en klantmails.
  • Agendabeheer en bewaken van kwaliteit en afspraken.
  • Ondersteunen in het maken van offertes en presentaties.
  • Verzorgen van trainingsmaterialen, uitzetten en verwerken van deelnemersopdrachten.
  • Verwerken van intakes, evaluaties en vragenlijsten.

Om goed invulling te kunnen geven aan deze functie is het belangrijk dat je HBO werk- en denkniveau hebt met minimaal 3 jaar werkervaring. Je hebt ervaring met projectmatig werken en je hebt een paar jaar hebt gewerkt in een ad hoc commerciële omgeving, of in het coördineren van opleidingen. Daarnaast vinden we het belangrijk dat je goed overzicht kunt creëren, goed kunt samenwerken, snel kan schakelen en helder kunt communiceren.

De lat binnen de kennisintensieve branches waarin wij ons bewegen ligt hoog, en zo ook bij ons. Wij vragen van jou een flinke dosis positiviteit, doorzettingsvermogen en resultaatgerichtheid. De klant staat op één en je ziet het als een enorme uitdaging om jouw klant(en) elke dag weer zo goed mogelijk te bedienen. Je bent dienstverlenend, proactief en hulpvaardig, ook naar je eigen collega’s. We stellen hoge eisen en het is altijd druk in deze functie.

Wat kunnen wij jou bieden?

Wij bieden je een functie waar geen dag hetzelfde is. Waar de tijd voorbij vliegt en waar je iedere dag weer iets nieuws leert. Wij werken binnen ons team direct, flexibel en op een informele manier. Wij bieden deskundige en betrokken begeleiding in een inspirerende werkomgeving.
We starten met een halfjaarcontract met een salarisindicatie van € 2.500,- bruto per maand op fulltime basis.

Wil je reageren, mail dan je CV met een duidelijke motivatiebrief naar info@spijkman.nl. Je kunt je mail adresseren aan Roelien Gerritsen.