Direct contact? Bel: +31 33 4950004

Home > Branches > Advocatuur

Advocatuur

Advocatuur

Bedrijfsjuristen en advocaten zien steeds vaker een verschuiving van hun rol. Van jurist of pleiter naar vraagbaak. Naast het bijhouden van veranderingen op het gebied van wet- en regelgeving, jurisprudentie en relevante (digitale) informatie, wordt er verwacht dat je goed kunt adviseren, luisteren en samenwerken. Maar ook dat je de taal van je klanten spreekt en beschikt over commerciële voelsprieten. Al deze zaken moet je kunnen combineren met je vakinhoudelijke kennis. Spijkman training & organisatieadvies begeleidt juristen bij hun persoonlijke ontwikkeling. Persoonlijk adviseurschap, ondernemerschap, het partnertraject en krachtig kunnen beïnvloeden zijn voorbeelden van enkele thema's die wij verzorgen binnen de advocatuur.

Vakinhoudelijke kennis combineren met commercie en begrip voor je klanten; wij helpen arbeidsjuristen en advocaten hun persoonlijke kwaliteiten te ontwikkelen en te versterken.

Onze cases

Trots op onze klanten

Meer weten?

Spijkman training & organisatieadvies heeft een breed en compleet aanbod als het gaat om trainingen en adviestrajecten speciaal voor juristen.

Neem contact op Bekijk al onze cases