Direct contact? Bel: +31 33 4950004

Home > Training & organisatieadvies > Professionals

Professionals

Het succes van organisaties wordt bepaald door de mensen die er werken. Een professional moet het hoofd koel houden in stressvolle situaties, gesprekken analyseren en op het goede moment het juiste zeggen. Goed luisteren, professioneel adviseren, klanten helpen met je kennis en tegelijk bewust schakelen in je eigen gedrag om je doel te realiseren; kortom, in een kennisintensieve organisatie wordt er veel van professionals gevraagd.

Voorbeeld van ons aanbod voor professionals

Adviseren in complexe omgevingen (adviesvaardigheden)

Een goed advies sluit aan bij de behoefte en het belang van de klant. De klant helpen inzien wat deze belangen zijn vraagt goed luisteren, duidelijk zijn en af en toe een stapje terug doen. Hoe kom je tot een goed advies? Dat leer je in deze training.

Neem contact op

Young leadership

Je bent jong en je hebt ambities. Je wilt werken aan je zichtbaarheid, je persoonlijk ontwikkelen, je wilt leren hoe je regie pakt, overzicht creëert, goede besluiten neemt, zelfvertrouwen uitstraalt en hoe je processen beïnvloedt. 

Neem contact op

Beïnvloeden en resultaat halen

Bij vrijwel elke beslissing die genomen wordt, is er ruimte om invloed uit te oefenen en zaken de gewenste richting uit te sturen. Maar wanneer doe je dit, wat is goede timing en -nog belangrijker- hoe doe je dat? Mensen enthousiasmeren om samen resultaten te behalen, is het onderwerp van deze opleiding. 

Neem contact op

Persoonlijke effectiviteit

Om effectief je doelen te bereiken, zijn kennis van je talenten, drijfveren en gedrag noodzakelijk. Je bent dan nog beter in staat je zakelijke resultaten te behalen. Met fris inzicht in, en een goed beeld van je kwaliteiten, kun je beter samenwerken en jezelf zichtbaar maken binnen je organisatie. Dat doe je zonder dat je een rol speelt, maar door in alle omstandigheden jezelf te zijn. Doelgericht je talent inzetten en lef, zijn onderwerpen van dit programma.

Neem contact op

FLEX! Regie over werk; timemanagement

Je hebt het vaak erg druk. Maar waar ben je druk mee?  En ben je wel met de goede dingen bezig of twijfel je daar wel eens aan? Lukt het je om overzicht te houden in al die mails en verzoeken die je dagelijks krijgt? Kortom, ben je op zoek naar overzicht, rust, regie en balans, dan is dit persoonlijke programma wat je zoekt.

Neem contact opDownload het programma Flex!

Zelfmanagement; individuele coaching

Ben je op zoek naar specifieke hulp in je ontwikkeling, wil je even in de versnelling? Als je graag 1-op-1 wilt sparren over jezelf en jouw verantwoordelijkheden dan past coaching heel goed bij jou. 

Is het niet mogelijk om elkaar te treffen? Dan is een coachingsgesprek via Skype of telefoon een goede optie. Steeds vaker worden wij gebeld om even te sparren. Past deze flexibele, digitale manier van werken bij jou? Meld je hieronder aan.

Mail ons je vraag