Direct contact? Bel: +31 33 4950004

Home > Training & organisatieadvies > Management

Management

Als manager ben je als een spin in het web. Enerzijds vertaal je organisatiedoelen in doelstellingen voor het team, anderzijds is het belangrijk je medewerkers te motiveren. Teams aansturen en motiveren vraagt om goed leiderschap. Goed managen begint bij jezelf als individu. Met dit actieve bewustzijn lukt het je om organisatiedoelen te realiseren, mensen te mobiliseren en je plannen te implementeren.  

Voorbeeld van ons aanbod voor het management

Management Development trajecten (MD trajecten)

Onze MD programma’s leveren een concrete bijdrage aan de succesvolle verdere ontwikkeling van managers en leidinggevenden. En daarmee het realiseren van organisatiedoelstellingen. De programma's sluiten aan bij de competenties en doelstellingen van je organisatie. Bijkomend effect is een waardevolle groepsdynamiek.

Neem contact opBekijk al onze cases

Leidinggeven aan professionals

Gedurende dit traject leer je hoe je met je team of afdeling de gewenste resultaten kunt bereiken. We staan stil bij het vasthouden van focus en het in beweging krijgen van je team. Ook ontdek je hoe je individuen kunt motiveren en een sterk team kunt vormen.

Neem contact op

Commercieel leiderschap

Commercie is lang de verantwoordelijkheid geweest van de managers en partners. Tegenwoordig, door alle ontwikkelingen in de markt, is er meer slagkracht van het hele team nodig om dezelfde resultaten te behalen. Hoe zorg je dat het gehele team een bijdrage levert aan de omzet? Een commercieel leider maakt dit de verantwoordelijkheid van het gehele team. Je wordt je bewust hoe je meer uit je team kunt halen. 

Neem contact op

Visie uitdragen en implementeren

Leiderschap is een combinatie van visie uitdragen en je plannen waarmaken.  Het gaat daarbij om verantwoordelijkheid nemen, procesdenken, initiatiefrijk handelen en resultaat behalen. Jezelf en deze resultaten zichtbaar maken, in lijn met de waarden van de organisatie, zijn elementen uit deze opleiding. 

Wil je hier meer over weten?

Neem contact op

Cultuurverandering in beweging

De cultuur heeft grote impact op het navolgen van wet- en regelgeving en op je resultaten. Loop je als organisatie risico’s met de heersende cultuur? Welke? En op welke manier kun je beweging brengen en bijvoorbeeld integriteit op de kaart zetten. (Risk-) Management, compliance en directie leren kijken naar gedrag en de consequenties van gedrag op de organisatiedoelstellingen.

Neem contact op

Zelfmanagement; individuele coaching

Ben je op zoek naar specifieke hulp in je ontwikkeling, wil je even in de versnelling? Zoek je als leider een kritische en resultaatgerichte sparringpartner dan past onze coaching je heel goed. 

Is het niet mogelijk om elkaar te treffen? Dan is een coachingsgesprek via Skype of telefoon een goede optie. Steeds vaker worden wij gebeld om even te sparren. Past deze flexibele, digitale manier van werken bij jou? Meld je hieronder aan.

Mail ons je vraag