Direct contact? Bel: +31 33 4950004

Home > Inspiratie > Vijf redenen om je training inhouse te organiseren

Vijf redenen om je training inhouse te organiseren

Vijf redenen om je training inhouse te organiseren

Ben je op zoek naar een specifieke training? Dan is de kans heel groot dat je je via Google eerst gaat oriënteren. Wat is er allemaal te doen en bij welke partij voel je je het meest op je gemak? Deze trainingen kunnen aangeboden worden via open inschrijving, dan ga je naar de trainingslocatie toe en kunnen er ook mensen uit andere vakgebieden en van andere bedrijven meedoen. Een andere optie is een training incompany of inhouse te organiseren. Hierbij kan de training op jullie locatie komen, of wordt er met een neutrale locatie gewerkt en doen er vaak alleen collega’s uit hetzelfde bedrijf mee.

Incompany trainingen zijn veel leuker!

Uiteraard vinden wij incompany trainingen leuker, omdat we daar expert in zijn. Maar we hebben er ook goede redenen voor. Hieronder vind je vijf redenen om je training inhouse te organiseren:

De training sluit aan bij de problematiek van jouw vakgebied.

De incompany training die jouw bedrijf inzet voor jullie ontwikkeling, wordt ontwikkeld, geschreven en gemaakt voor jullie. Dat betekent ook dat alle voorbeelden die erin zullen zitten, alle opdrachten en alle lesstof alleen voor jullie is. Geen hergebruikte of uitgekauwde teksten van anderen. Jullie bedrijf, in jullie branche.

De trainingsgroep bestaat uit collega’s: samen groeien + samen leren

De groep waar jij deel van uitmaakt, bestaat uit collega’s die werken bij hetzelfde bedrijf. Hierdoor begrijp je de dynamiek waarin anderen werken en heb je het altijd over dezelfde dingen. Niemand begrijpt jou zo goed als iemand die hetzelfde meemaakt. Doordat je samen groeit en leert, zul je ook in het dagelijks werk nog veel baat hebben bij de training.

Training wordt op maat gemaakt voor de hulpvraag uit het team

Omdat de training speciaal wordt gemaakt op jullie ontwikkelingsvraagstuk, is de training veel efficiënter. Het gaat niet over randzaken of onderwerpen die niets te maken hebben met jullie ontwikkeling. Ook sluiten alle opdrachten en oefeningen in de training naadloos aan bij jullie hulpvraag.

De trainer leert het bedrijf kennen en sluit daarop aan

De trainer die ingezet wordt voor de incompany training die voor jullie is ontwikkeld, wordt uitgekozen op zijn of haar geschiktheid. Deze trainer heeft vaak al ervaring in de branche en leert door de interactie met jullie het bedrijf snel kennen en kan hier snel op aansluiten zonder te hoeven schakelen tussen diverse culturen en bedrijven.

De locatie is flexibel: waar willen jullie leren?

Je hoeft niet te komen naar een vooraf aangewezen zaaltje of vergaderruimte, jullie kunnen zelf aangeven waar jullie graag willen leren. Is een locatie in de natuur helpend voor jullie ontwikkeling? Of liever een centrale locatie in het land? Wellicht is een blend van online en offline jullie wens. Omdat deze training maatwerk is, hebben jullie hier zelf invloed op.

Je training incompany organiseren, dat past bij jullie

Ben jij op zoek naar een training voor je team? Is er een specifiek vraagstuk dat jullie graag willen aanpakken met het team? Een maatwerktraining die incompany wordt georganiseerd kan dan goed bij jullie passen. Voor de mogelijkheden kun je contact met ons opnemen, we organiseren al meer dan 25 jaar incompany trainingen en helpen ook jouw team graag met jullie ontwikkeling!