Direct contact? Bel: +31 33 4950004

Home > Inspiratie > werktitel

werktitel

werktitel

Sinds februari ben ik aan de slag bij Spijkman training & organisatieadvies.

Een vliegende (thuis)start

Inwerken in Corona tijd is een bijzondere ervaring kan ik je vertellen. Het is een zaak van aanpassen, doorzetten en creatief zijn. Het is voorbij gevlogen, dat wel! Ik kan echt zeggen dat ik de tijd ook nodig heb gehad en dat het erg plezierig was. Ik voel me onderdeel van een sterk, gedreven en fijn team en heb al echt het gevoel mijn bijdrage te leveren. En nu ben ik zover dat ik heel graag onze boodschap en onze dienstverlening wil delen met anderen.

Onze boodschap: Ontwikkelen

Bollen intrinsieke motivatie met tekst.pngMaar waarom dan? Omdat ik geloof in onze boodschap en ons bedrijf, het echt bij mij past en over mij gaat. In de kern geloof ik dat de mens behoefte heeft om te blijven ontwikkelen en daar ook gelukkiger van wordt. En als mensen gelukkig zijn en lekker in hun vel zitten, komen ze tot betere prestaties. En dat is wat we bij Spijkman doen. Wij zetten individuen, teams en organisatie in beweging. Wij ontwikkelen maatwerk trainingen en begeleiden daarmee professionals naar daadkrachtiger en resultaatgerichter functioneren. Van daaruit voegen ze direct waarde meer waarde toe aan een organisatie. Wij zijn thuis in de werkrealiteit en in mensgerichte programma’s en we werken vanuit onze kernwaarden: professioneel, pragmatisch, persoonlijk & puur.

Motivatie van binnenuit

Onze aanpak richt zich op creëren van intrinsieke motivatie. Want vanuit die intrinsieke motivatie kun je in beweging komen en resultaat op lange termijn bewerkstelligen. Onze ervaring leert dat het focus vraagt op een drietal zaken:

  1. Het kader van waaruit we vaak starten is de organisatie en de functie. Met wie hebben we te maken en wat is de visie en de cultuur van de organisatie. Waar zit dan ruimte? Vrijheid gaat altijd samen met ook duidelijke richtlijnen en afspraken op voorhand.
  2. De mens en zijn of haar mogelijkheden. Hiermee bedoelen we dat medewerkers ruimte mogen ervaren op de HOE. Dat betekent helderheid geven op de rol én de ruimte die er is, binnen de mogelijkheden die ze hebben.
  3. En de vaardigheden: Op het snijvlak van de (ruimte van de) organisatie en de wensen en mogelijkheden van de mens, ontstaat motivatie. En vanuit de motivatie komen de vaardigheidsvragen, als ik dit wil, hoe doe ik dit dan?

Mocht je nieuwsgierig zijn naar wat wij voor jou kunnen betekenen? Je kunt me altijd bellen op 033-4950004 of stuur me een e-mail op pvklingeren@spijkman.nl.

Meer lezen? Kijk op www.spijkman.nl. Ik kom graag kennismaken en ga graag en vrijblijvend het gesprek met je aan over jullie ontwikkelvraag.