Direct contact? Bel: +31 33 4950004

Home > Programma's > Partners accountantskantoor in vernieuwing

Partners accountantskantoor in vernieuwing

Partners accountantskantoor in vernieuwing

De uitdaging in de accountancy

‘Verandering is de enige constante’, zo luidt het gezegde van de Griekse filosoof Heraclitus. Dit valt terug te lezen op de website van Baker Tilly accountants. En dat is waar deze organisatie mee bezig is: klaar zijn voor verandering, klaar zijn voor de toekomst en invloed hebben op deze toekomst. Voor de klanten, de medewerkers én voor de branche. Een belangrijke rol hierin hebben de leiders van de toekomst. Dit zijn de talenten van de organisatie die nu en in de toekomst belangrijk zijn. En daar wilde Baker Tilly graag in investeren.

Onze aanpak

Onze aanpak richt zich op de partners van de toekomst. Zij leren visie ontwikkelen, visies delen, betrokkenheid creëren en visies implementeren. Dit leren ze niet alleen door erover te denken, maar juist ook door te doen. Ze ontwikkelen een eigen kijk op vraagstukken in hun eigen praktijk, maar ook op kantooroverstijgende vraagstukken. En ze werken zelfstandig én met elkaar aan het creëren van beweging op deze vraagstukken. De combinatie van groepssessies, individuele coaching, samenwerking en projectmatig implementeren creëert enorm veel energie, beweging en inspiratie. En door dit proces actief te begeleiden leren deelnemers te observeren, analyseren, implementeren, incasseren en te evalueren.

Het resultaat

De belangrijkste winst van deze aanpak is dat er een groep leiders opstaat die elkaar goed weten te vinden, die samen verantwoordelijkheid nemen voor de vraagstukken van de toekomst. Stevige, ondernemende talenten die vooruitkijken, processen overzien, mensen helpen ontwikkelen en mobiliseren en die direct waarde toevoegen aan de organisatie.

Direct contact  Meer over accountancy