Direct contact? Bel: +31 33 4950004

Home > Programma's > Teamleiders arbeidsbemiddeling inspireren vanui...

Teamleiders arbeidsbemiddeling inspireren vanuit DNA

Teamleiders arbeidsbemiddeling inspireren vanuit DNA

Ambitie

Een organisatie die sterk groeit, ambitieus is en een eigen identiteit heeft. Waar het leuk werken is en je kansen krijgt. Je bent lekker aan de slag, je resultaten zijn goed, je groeit en ontwikkelt je, en dan... ben je teamleider.

DNA van de organisatie

Wij begeleiden al geruime tijd teamleiders in hun ontwikkeling. Daarbij zijn niet alleen leiding geven, communicatie, teamontwikkeling en persoonlijke effectiviteit belangrijke onderwerpen, maar ook het bewaken en uitdragen van het DNA van de organisatie en werken met mensen met een andere culturele achtergrond. Dat was de wens van deze organisatie:  teamleiders die denken en handelen in lijn met het DNA van de organisatie. 

Grote stappen zetten

Een sterke meerwaarde van onze aanpak is de balans tussen training en individuele begeleiding. Er is veel ruimte voor individuele coaching en werkplekbegeleiding. En dat deelnemers daar baat bij hebben zien en horen we iedere leergang weer. Ze voelen dat ze de regie hebben en wij zien ze hun eigen keuzes maken.

Daarnaast merken we iedere keer weer dat veel organisaties kernwaarden hebben, maar kernwaarden voegen pas echt wat toe als ze doorleefd en toegepast worden door de medewerkers in de organisatie. Dan maakt ook de organisatie grote stappen!

Direct contact  Meer over Arbeidsbemiddeling